Վիտամինային ռումբ յուրաքանչյուր գդալում․ այն պայքարում է մրսածության և գրիպի դեմ

Վիտամինային ռումբ յուրաքանչյուր գդալում․  այն պայքարում է մրսածության և գրիպի դեմ

Ֆեյխոան ոչ միայն  էկզոտիկ միրգ է, այլև վիտամինների իսկական պահեստ: Այն նման է անսովոր համով փոքրիկ կանաչ հատապտուղի, որը համատեղում է կիվի, ելակ և արքայախնձոր: Բացի այս անսովոր համից, ֆեյխոան ունի բազմաթիվ առավելություններ, որոնք արժե նշել։

Այս միրգը կարող է դառնալ ձեր հավատարիմ դաշնակիցը առողջության պահպանման հարցում, հատկապես ցուրտ սեզոնին։ Ահա մի քանի պատճառ, թե ինչու պետք է ներառեք ֆեյխոան ձեր սննդակարգում.

Վիտամին C-ն օգնում է ամրապնդել իմունային համակարգը, պայքարում է մրսածության և գրիպի դեմ։
Յոդ -Ֆեյխոան հատկապես օգտակար է վահանաձև գեղձի համար, քանի որ այն պարունակում է մեծ քանակությամբ յոդ։
Հակաօքսիդանտներ- Պահպանում են մաշկի երիտասարդությունը և պաշտպանում բջիջները վնասից:
Բջջանյութը- նպաստում է ճիշտ մարսողությանը, ինչը նշանակում է, որ ձեր ստամոքսը շնորհակալություն կհայտնի ձեզ:
Ֆոլաթթուն անհրաժեշտ է կանանց առողջության համար, հատկապես հղիության ընթացքում։

Ֆեյխոայի բաղադրատոմսը ձմռանը 
Բաղադրությունը:
Ֆեյխոա - 1 կգ
Շաքարավազ - 1 կգ (կարող եք մի փոքր ավելի քիչ օգտագործել, եթե այն շատ քաղցր չեք սիրում)
Պատրաստման եղանակը.
Պատրաստել ֆեյխոան։ Պտուղը լավ լվանալ։  Պարզապես հեռացրեք պոչերը:
Մանրացնել -Դուք կարող եք օգտագործել մսաղաց կամ բլենդեր։ Ստացվում է վառ կանաչ գույնի խիտ, անուշաբույր զանգված։
Շաքարավազ- Ավելացնել շաքարավազ և լավ խառնել։ Խառնուրդը կարող եք թողնել մի քանի ժամ, որպեսզի շաքարավազն ամբողջությամբ լուծվի, կամ կարող եք անմիջապես տեղադրել այն ստերիլիզացված բանկաների մեջ։
Պահպանում . Բանկաները ծածկել կափարիչներով և պահել սառնարանում։ Այս «հում ջեմը» լավ է պահվում մի քանի ամիս և մնում է նույնքան թարմ ու անուշաբույր, ինչպես առաջին օրը։