Ամենավտանգավոր ու թունավոր ընկույզը, որը վաճառվում է յուրաքանչյուր խանութում

Դժվար է գտնել այնպիսի մարդ, ով չի սիրում ընկույզ: Այս ապրանքի ժողովրդականությունը միանգամայն արդարացված է՝ ընկույզը ոչ միայն համեղ է, այլև շատ առողջարար։
Ընկույզները գործնականում հակացուցումներ չունեն։ Այսպիսով, նույնիսկ շաքարախտով տառապող մարդիկ կարող են ուտել դրանք՝ առանց առողջությանը վնաս պատճառելու։
Ընկույզը խորհուրդ է տրվում նրանց, ովքեր տառապում են սրտանոթային հիվանդություններից։ Դրանք պարունակում են օգտակար տարրեր։ որոնք բարենպաստ ազդեցություն են ունենում մազերի և մաշկի վրա։
Ամենատարածված ընկույզներն են՝ գետնանուշը, ընկույզը, նուշը, պնդուկը։ Դրանք կարելի է ուղղակիորեն հում ուտել։ Դրան ժողովրդականությամբ չի զիջում հնդկական ընկույզը։ Բանն այն է, որ հնդկականը հում վիճակում օգտագործելու դեպքում կարող եք բավականին ծանր թունավորումներ ստանալ։
Ամենից հաճախ, առանց հատուկ մշակման հնդկական ընկույզը վաճառվում են հենց այնտեղ, որտեղ աճեցվում են: Տեղի բնակիչները գիտակցում են այդ վտանգի մասին, ուստի գնված ընկույզն իրենք են մշակում։