Որոնք են կանաչ ոլոռի օգտակար հատկությունները

Մասնագետները խորհուրդ են տվել ձեր սննդակարգում ներառել կանաչ ոլոռ: Դրա հիմնական առավելությունն այն է, որ այն կարող է օգնել պաշտպանվել քաղցկեղից: Դրան նպաստում են ոլոռի մեջ պարունակվող պոլիֆենոլները. հայտնում է U-f.ru-ն։
Մեկ բաժակ ոլոռը պարունակում է մոտավորապես 10 միլիգրամ պոլիֆենոլ: Մինչդեռ այս նյութից ընդամենը 2 միլիգրամը բավական է քաղցկեղի առաջացման վտանգը նվազեցնելու համար։
Բացի այդ, կանաչ ոլոռը իր պարունակած սննդային մանրաթելերի շնորհիվ օգնում է բարելավել աղիների աշխատանքը և նորմալացնել աղիքային միկրոֆլորան։
Կանաչ ոլոռն ընդհանրապես բավականին առողջարար արտադրանք է։ Այն պարունակում է A, C, K, B9, B1 վիտամիններ, ինչպես նաև միկրոտարրեր, ինչպիսիք են մագնեզիումը, ֆոսֆորը, կալիումը, մանգանը և երկաթը:
Այնուամենայնիվ, մասնագետները զգուշացնում են, որ չնայած ցածր կալորիականությանը, կանաչ ոլոռը պարունակում է օսլա, որը վերածվում է գլյուկոզայի։ Ուստի կարևոր է չափավոր օգտագործել։