Ամենավտանգավոր ու թունավոր ընդեղենը, որը վաճառվում է յուրաքանչյուր խանութում

Դժվար է գտնել այնպիսի մարդ, ով չի սիրում ընդեղեն: Այս ապրանքի ժողովրդականությունը միանգամայն արդարացված է՝ ընդեղենը ոչ միայն համեղ է, այլև շատ առողջարար։ Անկասկած առավելությունն այն է, որ այն իդեալական է արագ և առողջ խորտիկի համար տանը կամ ցանկացած այլ վայրում:Ամենատարածված ընդեղեններն են՝ գետնանուշը, ընկույզը, նուշը, պնդուկը: Դրանք կարելի է ուղղակիորեն հում ուտել։ Նրանք ժողովրդականությամբ չեն զիջում վերը նշված հնդկական ընկույզին։
Բանն այն է, որ հնդկական ընկույզը հում վիճակում օգտագործելու դեպքում կարող եք բավականին ծանր թունավորումներ ստանալ։
Եթե առանց հատուկ վերամշակման հնդկական ընկույզները պոտենցիալ վտանգավոր մթերք են, ապա հարց է առաջանում՝ ինչո՞ւ են դրանք վաճառվում այս տեսքով։ Ամենից հաճախ, առանց հատուկ մշակման հնդկական ընկույզները վաճառվում են հենց այնտեղ, որտեղ աճեցվում են: Տեղի բնակիչները գիտակցում են այդ վտանգի մասին, ուստի գնված ընկույզն իրենք են պատրաստում։ Արդյունքում դրանք բավականին հարմար են դառնում հետագա սպառման համար։