Ավելի արագ այրեք որովայնի ճարպը. երկու հավելում ձվին, որ կօգնի նիհարել

Շատ մարդիկ նախաճաշի համար ընտրում են եփած ձու, քանի որ այն արագ է, և բոլորը լսել են սպիտակուցի օգտակարության մասին: Սակայն ոչ բոլորը գիտեն, որ ճաշատեսակին ավելացված երկու բաղադրիչների օգնությամբ դուք կարող եք կրճատել ձեր որովայնի սանտիմետրերը և այրել ճարպը գոտկատեղի շրջանում։
- Կայնեյան բիբար
Հայտնի կծու համեմունքը խթանում է ճաշակի ընկալիչները և նպաստում քաշի կորստին։ Այն պարունակում է ակտիվ միացություն՝ կապսաիցին։ Հետազոտությունների համաձայն՝ այն կարող է մեծացնել օրգանիզմի էներգիայի ծախսերը և նպաստել ճարպերի օքսիդացմանը: Իսկ կայենյան պղպեղի այրոցը նվազեցնում է ախորժակը։
- Սպանախ
Այն քիչ կալորիական է, բայց ծավալ է հաղորդում ճաշատեսակին և լցնում այն։ Բջջանյութով հարուստ, այն ստիպում է ձեզ լիարժեք զգալ, ուստի մարդիկ ավելի քիչ հավանական է, որ այն ուտելուց հետո չափից շատ ուտեն:
«Բջջանյութի առկայությունը դանդաղեցնում է սննդանյութերի մարսողությունն ու կլանումը՝ կանխելով արյան շաքարի մակարդակի արագ աճը»,- նշեց բժիշկը՝ հավելելով, որ շաքարի կայուն մակարդակն օգտակար է ախորժակը վերահսկելու համար։