Աշունը կապ չունի. սրանք այն մթերքներն են, որոնք վատ տրամադրություն են առաջացնում

Փորձագետ Եկատերինա Կուրբատովան ասաց, թե որ ապրանքների օգտագործումը կարող է հանգեցնել վատ տրամադրության:
Ըստ մասնագետի՝ այս կատեգորիան ներառում է.
- վերամշակված սնունդ;
- նուրբ շաքար;
- ալկոհոլ;
- կոֆեին;
- տրանս ճարպեր;
- արագ սնունդ;
- բարձր գլիկեմիկ ինդեքսով մթերքներ:
Կուրբատովան ընդգծել է, որ սննդի ազդեցությունը տրամադրության վրա կարող է տարբեր լինել կախված մարդկանցից։ Մասնագետը խորհուրդ է տվել պահպանել հավասարակշռված սննդակարգ, քանի որ դա լավ հոգեկան առողջության պահպանման բանալին է։