Բժիշկը անվանել է աշխարհի ամենաառողջ հյութը, որը պարունակում է D, E և K վիտամիններ, ինչպես նաև Omega-3

Դիետոլոգ Ռիմմա Մոիսենկոն անվանել է աշխարհի ամենաառողջ հյութը։
«Նռան հյութը միշտ համարվել է ամենաառողջարարը։ Այն պարունակում է մեծ քանակությամբ հակաօքսիդանտներ և անտոցիանիններ՝ ակտիվ նյութեր, որոնք աջակցում են իմունային համակարգին: Այն բնական իմունոմոդուլատոր է։ Նռան հյութը նաև բարելավում է աղիների աշխատանքը, որտեղ արտադրվում է իմունային պատասխանի համար անհրաժեշտ բջիջների 80 տոկոսը»,- ասել է մասնագետը։
Բացի այդ, այս ըմպելիքը տալիս է ուժ և առաջացնում էներգիայի ալիքի։ Դա պայմանավորված է նրանով, որ այն պարունակում է վիտամին C, տերպեններ, պղինձ և երկաթ։
Այն նաև պարունակում է ճարպաթթուներ և ճարպային լուծվող վիտամիններ։
«Նռան հյութը պարունակում է յուղայնությամբ լուծվող D, E և K վիտամիններ, ինչպես նաև օմեգա-3»,- հավելեց բժիշկը։
Դիետոլոգը խորհուրդ է տալիս հյութ պատրաստել սեփական ձեռքերով և նոսրացնել ջրով։ Այն պետք է խմել պատրաստվելուց հետո կես ժամվա ընթացքում, քանի որ այս դեպքում կարող եք գրեթե կրկնակի օգուտ ստանալ։