Այս 4 մթերքները նոսրացնում են ձեր արյունը և պաշտպանում արյան խցանումից

Բժշկության և առողջ սնուցման մասնագետները նշել են արյան մածուցիկության նվազեցման լավագույն չորս մթերքները. հայտնում է Kuban News հրատարակությունը։
Թարմ սոխ. Այս մթերքը պարունակում է նյութեր, որոնք օգնում են նոսրացնել արյունը և վերացնում թրոմբները։ Բոլոր հատկությունները պահպանելու համար սոխը պետք է օգտագործել հում վիճակում։
Նուռը հարուստ է կալիումով և տարբեր հակաօքսիդանտներով։ Այն բարելավում է արյան անոթների վիճակը և նրանց պատերը դարձնում ավելի առաձգական։
Սխտորը լուծում է խոլեստերինի թիթեղների խնդիրը և արգելափակում նորերի առաջացումը։
Կոճապղպեղը օգնում է նվազեցնել արյան մակարդումը։