Ամեհահզոր կանաչին ուռուցքի առաջացման կանխարգելման, մարսողության խթանման համար

Ամեհահզոր կանաչին ուռուցքի առաջացման կանխարգելման, մարսողության խթանման համար

Կան բազմաթիվ պատճառներ ձեր սննդակարգում քեյլ ներառելու համար՝ դրանց կանոնավոր օգտագործումը բազմակողմանի դրական ազդեցություն կունենա օրգանիզմի վրա։

Իմունային համակարգի ամրապնդում. ասկորբինաթթուն և այլ սննդանյութերը ուժեղացնում են պաշտպանությունը պաթոգեն միկրոբներից:
Արյունահոսության կանխարգելում. ֆիլոկինոնը բարելավում է արյան մակարդման ունակությունը:
Ոսկորների ամրացում. վիտամին K-ն և կալցիումը օգնում են դրան:
Պաշտպանություն աթերոսկլերոզից և սրտանոթային հիվանդություններից:
Հորմոնալ համակարգի աշխատանքի բարելավում
Ուռուցքի առաջացման կանխարգելում
Դանդաղեցնում է ծերացման գործընթացը. արտադրանքը պարունակում է բազմաթիվ սնուցիչներ՝ հզոր հակաօքսիդանտ հատկություններով:
Աջակցում է տեսողությունը բետա-կարոտինի և վիտամին A-ի բարձր կոնցենտրացիաների շնորհիվ:
Խթանում է մարսողությունը և նորմալացնում է մանրէների հավասարակշռությունը աղիքներում:
Դրական ազդեցություն նյարդային համակարգի վրա - B խմբի վիտամիններն անհրաժեշտ են լավ հիշողության և կենտրոնացման համար:

Կազմվածքի պահպանում, նյութափոխանակության գործընթացների բարելավում, գիրության և շաքարախտի կանխարգելում։
Մաշկի, մազերի և եղունգների առողջության և գեղեցկության պահպանում։
Օստեոպորոզի կանխարգելում, հատկապես մեծ տարիքում։
Ֆիզիկական և հոգե-հուզական վիճակի բարելավում կրիտիկական օրերին և դաշտանադադարում: