Ամեհահզոր կանաչին ուռուցքի առաջացման կանխարգելման, մարսողության խթանման համար

Կան բազմաթիվ պատճառներ ձեր սննդակարգում քեյլ ներառելու համար՝ դրանց կանոնավոր օգտագործումը բազմակողմանի դրական ազդեցություն կունենա օրգանիզմի վրա։
Իմունային համակարգի ամրապնդում. ասկորբինաթթուն և այլ սննդանյութերը ուժեղացնում են պաշտպանությունը պաթոգեն միկրոբներից:
Արյունահոսության կանխարգելում. ֆիլոկինոնը բարելավում է արյան մակարդման ունակությունը:
Ոսկորների ամրացում. վիտամին K-ն և կալցիումը օգնում են դրան:
Պաշտպանություն աթերոսկլերոզից և սրտանոթային հիվանդություններից:
Հորմոնալ համակարգի աշխատանքի բարելավում
Ուռուցքի առաջացման կանխարգելում
Դանդաղեցնում է ծերացման գործընթացը. արտադրանքը պարունակում է բազմաթիվ սնուցիչներ՝ հզոր հակաօքսիդանտ հատկություններով:
Աջակցում է տեսողությունը բետա-կարոտինի և վիտամին A-ի բարձր կոնցենտրացիաների շնորհիվ:
Խթանում է մարսողությունը և նորմալացնում է մանրէների հավասարակշռությունը աղիքներում:
Դրական ազդեցություն նյարդային համակարգի վրա - B խմբի վիտամիններն անհրաժեշտ են լավ հիշողության և կենտրոնացման համար:
Կազմվածքի պահպանում, նյութափոխանակության գործընթացների բարելավում, գիրության և շաքարախտի կանխարգելում։
Մաշկի, մազերի և եղունգների առողջության և գեղեցկության պահպանում։
Օստեոպորոզի կանխարգելում, հատկապես մեծ տարիքում։
Ֆիզիկական և հոգե-հուզական վիճակի բարելավում կրիտիկական օրերին և դաշտանադադարում: