Մեղրն ու սոդան սպանու՞մ են քաղցկեղային բջիջները

Մեղրն ու սոդան սպանու՞մ են քաղցկեղային բջիջները

Վերջին տարիներին մի շարք մասնագետներ հետազոտել են և ապացուցել, որ սոդայով մեղրն անվնաս է: Մեղրը համարվում է քաղցկեղային բջիջների համար թիրախ, իսկ սոդան ոչնչացնում է դրանք:

Ձեզ միայն անհրաժեշտ է խառնել այս երկու բաղադրիչները: Մեկ թեյի գդալ սոդան խառնեք 1 ճաշի գդալ մեղրով: Այս չափաբաժինը բավական է մեկ շաբաթվա համար: Խառնուրդը պատրաստեք ցածր կրակի վրա՝ 5-10 րոպե, ստացված խառնուրդը պահեք սառնարանում:

Օրական 1-3 անգամ՝ մեկ ամիս շարունակ, մեկ թեյի գդալի չափով ընդունեք այս խառնուրդից: 30 օր օգտագործումից հետո օրգանիզմում կկարգավորվի pH բալանսը: Անհրաժեշտ է նաև որոշակի փոփոխություններ մտցնել սննդակարգի մեջ: