Ամենահամեղ մարինադը խոզի խորովածի համար՝ օրիգինալ բաղադրատոմսեր՝ հիմնված տարբեր մթերքների վրա

Ամենահամեղ մարինադը խոզի խորովածի համար՝ օրիգինալ բաղադրատոմսեր՝ հիմնված տարբեր մթերքների վրա

Ցանկանու՞մ եք պատրաստել խոզի ամենահամեղ խորովածը։ Իմացեք խորովածի մարինադի լավագույն բաղադրատոմսերը, խոհարարության գաղտնիքները և օգտակար խորհուրդները:

Համեղ մարինադ ստանալու համար ն դիմում ենք տարբեր բաղադրիչների համադրությանը։ Նրանց ընտրությունը կախված կլինի նրանից, թե ինչպիսի համ եք ցանկանում տալ մսին։ Այնուամենայնիվ, անկախ մարինադի արտադրանքի ընտրությունից, հիմնական խնդիրն է փափկացնել մսի կտորները և տալ նրանց հյութեղություն: Kleo.ru-ն առաջարկում է ուշադրություն դարձնել հետևյալ բաղադրիչներից խորովածի մարինադ պատրաստելու նման հայտնի տարբերակներին. պարզ լուծում `սոխը համակցված աղով և պղպեղով, կեֆիր սոխի և համեմունքների հետ միասին, հանքային ջուր, լոլիկի հյութ,մայոնեզ սոխով և համեմունքներով, գարեջուր, որը միսին տալիս է մի փոքր ածիկի համ:

Խոզի խորովածի մարինացման շատ տարբերակներ կան: Դուք կարող եք սահմանափակվել պարզապես սոխով և համեմունքներով, կամ պատրաստել մարինադ՝ ֆերմենտացված կաթնամթերքի կամ ալկոհոլային խմիչքի հիման վրա: Բաղադրիչների ընտրությունը կախված կլինի բացառապես ձեր անհատական ​​նախասիրություններից: Kleo.ru-ն առաջարկում է օգտագործել հետևյալ օրիգինալ բաղադրատոմսերից մեկը. Ուշադրություն. Բոլոր համամասնությունները հիմնված են 2-3 կգ խոզի մսի վրա։ Դուք կարող եք ապահով կերպով կարգավորել մարինադների համամասնությունները ձեր նախասիրությունների հիման վրա:

Դասական սոխի մարինադ

Այս բաղադրատոմսը համարվում է ամենապարզներից մեկը, բայց ազդեցությունը զարմանալի է։ Մսի և սոխի համադրությունը իրավամբ համարվում է ամենահաջողներից մեկը։ Որպես լրացուցիչ բաղադրիչներ օգտագործվում են միայն աղ և պղպեղ։ Բաղադրությունը: 500 գ սոխ, պղպեղ, աղ.

Պատրաստում․ Սոխը կտրատել  և բլենդերի մեջ խյուսի վերածել: Կտրատած միսը խառնել սոխի խառնուրդի, աղի և պղպեղի հետ և մարինացնել։

Կեֆիրի մարինադ

Միսը մարինացնելու համար ֆերմենտացված կաթնամթերքի օգտագործումը շատ լավ լուծում է: Կեֆիրը օգնում է փափկեցնել մանրաթելերը՝ դարձնելով խոզի միսը փափուկ և նուրբ: Եթե ​​ցանկանում եք հասնել նմանատիպ էֆեկտի, անպայման փորձեք այս բաղադրատոմսը։

Բաղադրությունը․ 1 կգ սոխ; 1 լիտր կեֆիր, մի ճաշի գդալ խմելի-սունելի, պղպեղ, աղ.

Պատրաստում:․Կտրել սոխը կես օղակների և տրորել մինչև հյութը դուրս գա։ Խառնել այն մսի, աղի և համեմունքների հետ։ Խոզի մսի վրա լցնել կեֆիրը, ծածկել կափարիչով և թողնել։

Հանքային ջրով մարինադ

Գազավորված հանքային ջուրը հիանալի տարբերակ է մսի մանրաթելերը փափկացնելու համար: Համեմունքներն ու սխտորն օգտագործում են մսին ​​համ ու բույր հաղորդելու համար։ Բաղադրությունը․ 500 գ սոխ; 1 լիտր հանքային ջուր; 1 ճաշի գդալ չզտած յուղ; 5 մեխակ սխտոր; 1 ½ ճաշի գդալ խորովածի համեմունք; պղպեղ, աղ - ըստ ճաշակի:

Պատրաստում․ Սոխը օղակների կտրատել, սխտորը մանրացնել։ Միսը խառնեք բոլոր մթերքներին, բացի ջրից: Այնուհետև լցնել հանքային ջրի մեջ և մարինացնել։

 

Գարեջրով մարինադ

Փրփուր ըմպելիքի սիրահարները կկարողանան օգտագործել այն խոզի խորոված պատրաստելիս՝ մսին ​​տալով ածիկի օրիգինալ համ: Լրացուցիչ ազդեցություն կտրամադրեն այնպիսի բաղադրիչներ, ինչպիսիք են սխտորը, սոխը և անուշաբույր համեմունքները:

Բաղադրությունը․ 500 գ սոխ,750 մլ գարեջուր, 3 կտոր սխտոր, 2 թեյի գդալ աղացած համեմ և պապրիկա, պղպեղ, աղ.

Պատրաստում․ Սոխն ու սխտորը մանր կտրատել, խառնել մսի, աղի և համեմունքների հետ։ Խոզի մսի վրա լցնել գարեջուր և մարինացնել։