Ամենահամեղ մարինադը խոզի խորովածի համար՝ օրիգինալ բաղադրատոմսեր՝ հիմնված տարբեր մթերքների վրա

Ցանկանու՞մ եք պատրաստել խոզի ամենահամեղ խորովածը։ Իմացեք խորովածի մարինադի լավագույն բաղադրատոմսերը, խոհարարության գաղտնիքները և օգտակար խորհուրդները:
Համեղ մարինադ ստանալու համար ն դիմում ենք տարբեր բաղադրիչների համադրությանը։ Նրանց ընտրությունը կախված կլինի նրանից, թե ինչպիսի համ եք ցանկանում տալ մսին։ Այնուամենայնիվ, անկախ մարինադի արտադրանքի ընտրությունից, հիմնական խնդիրն է փափկացնել մսի կտորները և տալ նրանց հյութեղություն: Kleo.ru-ն առաջարկում է ուշադրություն դարձնել հետևյալ բաղադրիչներից խորովածի մարինադ պատրաստելու նման հայտնի տարբերակներին. պարզ լուծում `սոխը համակցված աղով և պղպեղով, կեֆիր սոխի և համեմունքների հետ միասին, հանքային ջուր, լոլիկի հյութ,մայոնեզ սոխով և համեմունքներով, գարեջուր, որը միսին տալիս է մի փոքր ածիկի համ:
Խոզի խորովածի մարինացման շատ տարբերակներ կան: Դուք կարող եք սահմանափակվել պարզապես սոխով և համեմունքներով, կամ պատրաստել մարինադ՝ ֆերմենտացված կաթնամթերքի կամ ալկոհոլային խմիչքի հիման վրա: Բաղադրիչների ընտրությունը կախված կլինի բացառապես ձեր անհատական նախասիրություններից: Kleo.ru-ն առաջարկում է օգտագործել հետևյալ օրիգինալ բաղադրատոմսերից մեկը. Ուշադրություն. Բոլոր համամասնությունները հիմնված են 2-3 կգ խոզի մսի վրա։ Դուք կարող եք ապահով կերպով կարգավորել մարինադների համամասնությունները ձեր նախասիրությունների հիման վրա:
Դասական սոխի մարինադ
Այս բաղադրատոմսը համարվում է ամենապարզներից մեկը, բայց ազդեցությունը զարմանալի է։ Մսի և սոխի համադրությունը իրավամբ համարվում է ամենահաջողներից մեկը։ Որպես լրացուցիչ բաղադրիչներ օգտագործվում են միայն աղ և պղպեղ։ Բաղադրությունը: 500 գ սոխ, պղպեղ, աղ.
Պատրաստում․ Սոխը կտրատել և բլենդերի մեջ խյուսի վերածել: Կտրատած միսը խառնել սոխի խառնուրդի, աղի և պղպեղի հետ և մարինացնել։
Կեֆիրի մարինադ
Միսը մարինացնելու համար ֆերմենտացված կաթնամթերքի օգտագործումը շատ լավ լուծում է: Կեֆիրը օգնում է փափկեցնել մանրաթելերը՝ դարձնելով խոզի միսը փափուկ և նուրբ: Եթե ցանկանում եք հասնել նմանատիպ էֆեկտի, անպայման փորձեք այս բաղադրատոմսը։
Բաղադրությունը․ 1 կգ սոխ; 1 լիտր կեֆիր, մի ճաշի գդալ խմելի-սունելի, պղպեղ, աղ.
Պատրաստում:․Կտրել սոխը կես օղակների և տրորել մինչև հյութը դուրս գա։ Խառնել այն մսի, աղի և համեմունքների հետ։ Խոզի մսի վրա լցնել կեֆիրը, ծածկել կափարիչով և թողնել։
Հանքային ջրով մարինադ
Գազավորված հանքային ջուրը հիանալի տարբերակ է մսի մանրաթելերը փափկացնելու համար: Համեմունքներն ու սխտորն օգտագործում են մսին համ ու բույր հաղորդելու համար։ Բաղադրությունը․ 500 գ սոխ; 1 լիտր հանքային ջուր; 1 ճաշի գդալ չզտած յուղ; 5 մեխակ սխտոր; 1 ½ ճաշի գդալ խորովածի համեմունք; պղպեղ, աղ - ըստ ճաշակի:
Պատրաստում․ Սոխը օղակների կտրատել, սխտորը մանրացնել։ Միսը խառնեք բոլոր մթերքներին, բացի ջրից: Այնուհետև լցնել հանքային ջրի մեջ և մարինացնել։
Գարեջրով մարինադ
Փրփուր ըմպելիքի սիրահարները կկարողանան օգտագործել այն խոզի խորոված պատրաստելիս՝ մսին տալով ածիկի օրիգինալ համ: Լրացուցիչ ազդեցություն կտրամադրեն այնպիսի բաղադրիչներ, ինչպիսիք են սխտորը, սոխը և անուշաբույր համեմունքները:
Բաղադրությունը․ 500 գ սոխ,750 մլ գարեջուր, 3 կտոր սխտոր, 2 թեյի գդալ աղացած համեմ և պապրիկա, պղպեղ, աղ.
Պատրաստում․ Սոխն ու սխտորը մանր կտրատել, խառնել մսի, աղի և համեմունքների հետ։ Խոզի մսի վրա լցնել գարեջուր և մարինացնել։