Արեք սա հացը գնելուց անմիջապես հետո. ընդմիշտ կմոռանաք բորբոսի մասին

Արեք սա հացը գնելուց անմիջապես հետո. ընդմիշտ կմոռանաք բորբոսի մասին

Երբեմն խանութից գնված հացն ավելի արագ է բորբոսնում, քան մարդիկ կարող են այն ուտել: Եվ որպեսզի ամեն անգամ հացը դեն չգցեն, տնային տնտեսուհիները պետք է հաշվի առնեն մեկ հնարք. Դա կերկարացնի արտադրանքի կյանքը:

Բանն այն է, որ բորբոսը հայտնվում է, եթե հացը շատ թաց է։ Դա կարող է առաջանալ, քանի որ արտադրողը չի սառեցրել այն թխելուց հետո կամ սխալ է պահել: Խնդիրը լուծելու համար ապրանքը պետք է մի փոքր չորացնել:

Խանութից վերադառնալուց անմիջապես հետո հացը հանեք փաթեթից։ Ապրանքը մի քանի ժամ պահեք սենյակային ջերմաստիճանում, այնուհետև դրեք հացի տարայի մեջ։ Ավելորդ խոնավությունը կվերանա, իսկ բորբոս երկար ժամանակ չի առաջանա։

Եթե ​​հացի աման չկա, ավելի լավ է ապրանքը փաթաթել կտորի մեջ և դնել պահարանում: Պոլիէթիլենային տոպրակները ևս կնպաստեն հացաբուլկեղենի արագ փչացմանը: