Քրտնարտադրության ավելացում կարող է առաջանալ սննդակարգի, հագուստի և նույնիսկ վատ տրամադրության պատճառով․ մասնագետ

Սոխը, սխտորը և պղպեղը ներառված են այն բանջարեղենի ցանկում, որոնք առաջացնում են ուժեղ քրտնարտադրություն։ Ավելին, բացի այդ, կա նաև կոնկրետ հոտ։ Լոբին և խոզի միսը նման հատկություններ ունեն, բացի այդ, Դիլյարա Լեբեդևայի խոսքով, տհաճ հոտի ի հայտ գալը հնարավոր է նույնիսկ այն դեպքում, երբ դուք ունեք վատ սովորություններ, ինչպիսիք են ծխելը կամ ալկոհոլ օգտագործելը։
Մեկ այլ հնարավոր պատճառ է նեյլոնից կամ պոլիեսթերից պատրաստված հագուստ կրելը:
«Ընտրեք բնական գործվածքներ՝ քրտնարտադրությունն ու հոտը նվազեցնելու համար»,- հորդորել է էնդոկրինոլոգը։
Բացի այդ, Լեբեդևան նշել է, որ սուր հոտով քրտնարտադրությունը կարող է առաջանալ սթրեսի և նյարդային լարվածության պատճառով։
Ի վերջո, մասնագետը խորհուրդ է տվել վերահսկել հիգիենան։