Ինչ չի կարելի ուտել, եթե քաղցկեղ ունեք

Ինչ չի կարելի ուտել, եթե քաղցկեղ ունեք

Բուժման գործընթացում ճիշտ սնունդը օգնում է ազատվել թունավորումից, լրացնել օրգանիզմի էներգիայի ծախսերը և խթանել իմունային համակարգը: Կախված հիվանդության փուլից, իրականացվող բուժումից և հիվանդի ընդհանուր վիճակից՝ սննդի բաղադրությունը պետք է լինի. լինի բազմազան և բավարար՝ ապահովելու հիմնական գործառույթները. հոմեոստազի պահպանում, նյութափոխանակության վերականգնում, ուռուցքից առաջացած տոքսինների չեզոքացում և հեռացում, լյարդի և ոսկրածուծի պաշտպանություն, մարմնի դետոքսիկացիա:

Ուռուցքաբանության մեջ սնուցման վերաբերյալ առաջարկություններ.

սպիտակուցներ՝ հիմնականում բուսական ծագման (լոբազգիներ) կենդանական սպիտակուցը թռչնի, գառան, հորթի մսի տեսքով,

մեծ քանակությամբ թարմ բանջարեղեն և մրգեր,

հացաբուլկեղեն` հացահատիկային ալյուրից, հացահատիկից

 Սառը նախուտեստներ պատրաստելու համար սննդամթերքի հակաօքսիդանտ հատկությունները բարձրացնելու համար խորհուրդ է տրվում օգտագործել բուսական զանգված

Անհիմն սահմանափակումները՝ մասնակի կամ ամբողջական, հանգեցնում են քաշի կորստի, որն իր հերթին կարող է խոչընդոտ դառնալ թերապիան շարունակելու համար։ Սննդային հավելումների (դիետիկ հավելումների) անվերահսկելի օգտագործումը հղի է հեպատոտոքսիկությամբ և դրանց օգտագործման հետ կապված բարդություններով: Հետևաբար, ուռուցքաբանության համար օպտիմալ դիետա ընտրելու բոլոր մոտեցումները հանգում են հիվանդի ճիշտ սննդակարգը կազմակերպելու սկզբունքին՝ հանձնարարված խնդիրներին հասնելու համար.

1. մարմնի պահպանումը որոշակի տեսակի բուժման ընթացքում

2. դրան ուղեկցող ախտանիշների և դեֆիցիտների շտկում