Ծովային ջրիմուռներ սննդակարգում ավելացնելու 3 պատճառ

Ծովային ջրիմուռներ սննդակարգում ավելացնելու 3 պատճառ

Ամենամատչելի սուպերմթերքը

Մատչելի և շատերին ծանոթ ջրիմուռները իրավամբ համարվում են գերմթերք: Այս ջրիմուռը պարզապես վիտամինների և հանքանյութերի պահեստ է, որոնք բարենպաստ ազդեցություն են ունենում օրգանիզմի վրա և նպաստում են երկարակեցությանը։ AK, E, A և B խմբի վիտամիններն օգնում են ամրապնդել իմունային համակարգը, առողջ մազերը և եղունգները, օգնում են արյան անոթներին մնալ առողջ և աջակցում են բջիջների հագեցվածությանը թթվածնով:

Յոդի մի քանի օրական պահանջներ մեկ մատուցման մեջ
Հավանաբար, լամինարիայի մեջ ամենակարևոր հետքի տարրը յոդն է: Սա էնդոկրին համակարգի առողջության համար ամենակարեւոր տարրերից մեկն է։ Մարմինը պետք է ստանա բավականաչափ այս նյութ, որպեսզի մնա զգոն և եռանդուն: Բժիշկները խորհուրդ են տալիս օրական 70-150 մկգ յոդ օգտագործել։ Իսկ ջրիմուռները այս նյութի հիանալի աղբյուր են ձեր սննդակարգում: Ծովային ջրիմուռի նույնիսկ փոքր չափաբաժինը կարող է ծածկել այս օգտակար միկրոտարրի ամենօրյա պահանջը: Ծովային ջրիմուռները ձեր առողջության համար օգտակար տարրերի մատչելի և համեղ աղբյուր են:

Ոչ միայն աղցաններ
Եթե ​​կարծում եք, որ ջրիմուռը կարելի է ավելացնել միայն աղցանների մեջ, ապա դուք պարզապես չեք փորձել դրա հետ այլ ուտեստներ: Մենք սովոր ենք թթու ջրիմուռներին՝ առանց հավելումների կամ բանջարեղենի հետ՝ գազար, սոխ կամ բուլղարական պղպեղ։ Այս տեսքով լամինարիան հիանալի հիմք է դառնում տարբեր աղցանների համար։ Բացի այդ, այն կարելի է ավելացնել ապուրի, նախուտեստների կամ նույնիսկ թխվածքի մեջ. ջրիմուռներով կարկանդակները ոչ միայն հագեցնող և համեղ են, այլև պահպանում են արտադրանքի բոլոր օգտակար հատկությունները: