Ինչու՞ է պետք սոխը տեղադրել սենյակի անկյուններում․ Դուք կզարմանաք

Ինչու՞ է պետք սոխը տեղադրել սենյակի անկյուններում․ Դուք կզարմանաք

 

Սոխն այնքան օգտակար է, որ այն կարելի է օգտագործել ոչ միայն խոհարարության մեջ։ Իսկ դուք գիտե՞ք, որ այս բանջարեղենի օգնությամբ հեշտությամբ կարող եք ազատվել սպասքի ժանգից և ածխածնի նստվածքներից։ Բավական է աղտոտված մակերեսը մաքրել կես սոխով։

 

Եթե ​​եփելուց հետո մնացել է կես սոխ, ապա այն պարզապես սառնարան մի դրեք։ Բանջարեղենը արագ կփչանա։ Ավելի լավ է կտրատած կողմը դնել աղով ափսեի մեջ։ Սա մի քանի շաբաթով կերկարացնի սոխի պահպանման ժամկետը։ Բանջարեղենը երկար պահելու մեկ այլ տարբերակ է ծայրերը սովորական կրակայրիչով այրել։ Սա կօգնի ձերբազատվել բողբոջներից և փտելուց։ Բավական է, որ բոցը միայն մի փոքր դիպչի բանջարեղենին երկու կողմից։

 

Սոխը կարող է նաև ծառայել որպես հիանալի ախտահանիչ։ Խնջույքից հետո շամփուրներդ սրբելու բան չունես։ Կես սոխը բավականին հարմար է դրա համար, այն կարելի է մի քանի անգամ քսել մետաղի վրա՝ փայլեցնող էֆեկտ ստեղծելու համար։  Սոխը կարող է կանխել հացաբուլկեղենի մեջ բորբոսի առաջացումը: Հրաշալի և չափազանց էժան լայֆ հաքեր։

Ինչպես արդեն պարզել ենք, սոխը հիանալի ախտահանիչ է։ Սոխի օգնությամբ կարելի է ազատվել սենյակի ցանկացած տհաճ հոտից։ Օրինակ՝ ներկի հոտը, կոյուղաջրերը, բորբոսը։ Պարզապես բանջարեղենի մի կտոր  տեղադրեք սենյակի անկյուններում: Սա տանը նոր բուրմունք չի ստեղծի, բայց հինից ոչ մի հետք չի մնա։