Այն չի դեղնում և չի թոշնում. ինչպե՞ս պահպանել տոնածառը մինչև ձմռան վերջ

Կենդանի տոնածառը շատ առումներով գերազանցում է իր արհեստական «մրցակցին»: Այն գեղեցիկ է իր բնականությամբ, իսկ բուրմունքը, որը գալիս է, անմիջապես կարող եք զգալ տոնակատարության և կախարդանքի մթնոլորտը: Իսկ զգալի թերությունը դրա կյանքի տևողությունը շատ կարճ է:
Եթե այն տանը դնեք դեկտեմբերի կեսերին, ապա 31-ին այն կարող է կորցնել իր սկզբնական տեսքը։ Ասեղները կսկսեն ընկնել և դեղնել: Բայց այս գործընթացը ոչ միայն կարելի է կասեցնել, այլեւ կանխել, եթե գիտեք մեկ գաղտնիք:
Կան երկու արդյունավետ բաղադրատոմսեր, որոնք իսկապես աշխատում են:
Քացախի լուծույթ
Նախ պետք է ջուրը տաքացնել 50 աստիճան, իսկ հետո մեջը լցնել երեք ճաշի գդալ քացախաթթու։ Այժմ զանգվածը լցնել տարայի մեջ և ընկղմել դրա մեջ ծառի բունը։ Տաք ջուրը կբացի փայտի ծակոտիները՝ պաշտպանելով այն չորանալուց։ Իսկ քացախը կկանխի վնասատուների հայտնվելը կեղեւի տակ։
Գլիցերինի լուծույթ
Գաղտնիք չէ, թե ինչպես է գլիցերինը ազդում բույսերի վրա։ Նրա օգնությամբ շատերին հաջողվում է տարիներ շարունակ պահպանել կենդանի ծաղկեփնջերի գեղեցկությունը։ Նա կարող է նաեւ իսկական հրաշք գործել տոնածառի դեպքում։ Երեք ճաշի գդալ հեղուկ գլիցերին անհրաժեշտ է լուծել 10 լիտր ջրի մեջ։ Ծառի բունը դնում ենք հեղուկով տարայի մեջ և այլևս չենք անհանգստանում մեր տոնական խորհրդանիշի անվտանգության համար։