Անսպասելի պատճառներ սննդակարդում պարտադիր դդմի սերմեր ներառելու համար

Անսպասելի պատճառներ սննդակարդում պարտադիր դդմի սերմեր ներառելու համար

Դդմի սերմերը եզակի ամինաթթվի՝ տրիպոտֆանի բնական աղբյուրն են, այս նյութի բավարար քանակությունը դրականորեն է ազդում բոլոր համակարգերի և օրգանների աշխատանքի վրա. ասել է սննդաբան Լորեն Մանաքերը:

Դրանց կանոնավոր օգտագործումը հագեցնում է մարմինը մի շարք օգտակար ամինաթթուներով և աջակցում է իմունային համակարգին, այս միջոցը նաև օնկոպրոտեկտոր հատկություն ունի՝ պաշտպանելով կրծքագեղձի քաղցկեղից։

Բժիշկը խորհուրդ է տվել դդմի սերմեր օգտագործել քնի հետ կապված խնդիրների դեպքում։