Մինչ այժմ դուք դա սխալ եք արել. ահա թե ինչպես է պետք իրականում եփել նրբերշիկը

Մինչ այժմ դուք դա սխալ եք արել. ահա թե ինչպես է պետք իրականում եփել նրբերշիկը

Պելմենիների հետ երշիկեղեն ու նրբերշիկ կարելի է գտնել գրեթե յուրաքանչյուր սառնարանում։ Այս կիսաֆաբրիկատները կօգնեն ձեզ այն իրավիճակում, երբ ժամանակ չկա կերակուր պատրաստելու համար: Թվում է, թե դրանք պատրաստելն այնքան հեշտ է, որ նույնիսկ երեխան կարող է դա անել։ Այնուամենայնիվ, կան մի քանի կարևոր հնարքներ.

Երշիկեղենը համեղ դարձնելու համար նախ պետք է ճիշտ մթերք ընտրել։ Ուսումնասիրեք կազմը և համոզվեք, որ տավարի, խոզի կամ թռչնի միսը նշված է առաջին տեղում: Սակայն պետք է խուսափել սոյայի սպիտակուցով արտադրանքներից:

Երկրորդ՝ մի՛ գործեք սովորական սխալը: Մսամթերքի բոլոր կիսաֆաբրիկատներն ի սկզբանե աղի են, ուստի եփելու ընթացքում այս բաղադրիչը ջրի մեջ ավելացնելու կարիք չկա։ Ավելի լավ է թավայի մեջ լցնել բուրավետ պղպեղ, դափնու տերեւ կամ չոր սխտոր։

Եվ ամենակարևորը, եփելու ժամանակը լցնում ենք սառը ջրի մեջ ու եռալուն պես անջատում ենք կրակը։ Բացառություն են սառեցված նրբերշիկները։ Եփելուց հետո դրանք պետք է թողնել տապակի մեջ ևս հինգ րոպե. խորհուրդ է տալիս Technologist's Kitchen Zen ալիքը։