Ինչու չեք կարող գդալը թողնել աղցանի մեջ, երբ այն դնում եք սեղանին
Պատմությունը սկսվում է խորհրդային ժամանակներից՝ աղցանը պատրաստ է, վերցրեք ինչքան ուզում եք։ Սակայն՝ ինչու՞ հիմա չի կարելի նման կերպ վարվել՝
Հակահիգիենիկ է. Դե, պատկերացրեք, դուք այնքան ջանասիրաբար արել եք աղցանը, ապա սեղանի մակերևույթից մի գդալ կպչում է դրա մեջ։
Ոչ էսթետիկ. Այստեղ նույնիսկ դժվար է վիճել. Աղցանից դուրս ցցված գդալն ընդհանրապես չի զարդարում սեղանը։Ոմանք դա ընդհանուր առմամբ հարմար կհամարեն, բայց մյուսների համար կարևոր է, որ ամեն ինչ նման լինի ռեստորանում, որտեղ ամեն մանրուք իր տեղում է։
Ոչ քաղաքակիրթ է. Ասում են՝ աղցանի գդալը խորհրդային ժամանակների էժանագին ճաշարանների խորհրդանիշն է, ուստի դա անելը, ասում են, հարգելի չէ։
Ինչպե՞ս կարող եք այլ կերպ վարվել։
Եթե այս ամենը ձեզ համոզիչ է թվում, սեղանի վրա «գդալային քաոսը» շտկելու մի քանի եղանակ կա.
Մասի մատուցում. Յուրաքանչյուր հյուր ստանում է աղցանի իր փոքրիկ բաժինը, և հարցը լուծվում է։
Միանգամյա օգտագործման գդալներ. Սա արդեն հնչում է որպես մեթոդ ծույլ մարդկանց համար։ Բոլորի համար մեկանգամյա օգտագործման գդալ դնել ափսեի կողքին, ոչ ոք իր սպասքով ձեռք չի տալիս ընդհանուր աղցանին՝ բոլորը գոհ են։