Այս համեմունքները բարձրացնում են արյան շաքարը և առաջացնում սրտի հիվանդություններ

Սննդաբանը խորհուրդ է տվել հնարավորինս քիչ աղ և դարչին օգտագործել։ Նրա խոսքով՝ այս համեմունքները կարող են վնասել մարդու առողջությանը։
«Ավելի լավ է չչարաշահել դարչինը, հատկապես շաքարային դիաբետով հիվանդների համար։ Այն զգալիորեն բարձրացնում է արյան շաքարի մակարդակը։ Դե աղ, օգտակար է և լավ մաքրում է ավելորդ նյութերը։ Բայց չափից ավելի օգտագործումը, որպես կանոն, կարող է նպաստել սրտանոթային հիվանդությունների զարգացմանը»,- ասել է Ժուրավլեւան։